Kom Sinterklaas vieren bij Recreatieboerderij Pukkemuk

Foto:

Advertorial Sinterklaas is bijna in het land, en ook dit jaar slaat hij Recreatieboerderij Pukkemuk zeker niet over. Op 17 en 24 november en 1 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen en de kinderen een leuk cadeautje brengen. Ook jij kunt hierbij zijn!

Recreatieboerderij Pukkemuk heeft aan Sinterklaas gevraagd of hij ook dit jaar weer langs wil komen. 17 en 24 november en 1 december komt Sinterklaas om 14:00 uur langs bij Pukkemuk. Je kunt hierbij zijn door te reserveren via de website van Pukkemuk.nl. Wanneer je reserveert, zijn er geen extra kosten aan verbonden. Mocht je op de dag zelf besluiten om langs te komen zijn de kosten €2,- extra per kindje (incl. cadeautje). Op zaterdag 16, 24 en 30 november komen ook verschillende Pieten langs om lekker met de kinderen te spelen.

Ook kun je naar Pukkemuk komen voor Pakjesavond. Voor slechts €17,50 incl. onbeperkt eten en drinken kun je gezellig bij Pukkemuk jouw ideale pakjesavond komen vieren. Je kunt reserveren via de website.

Over Recreatieboerderij Pukkemuk
Recreatieboerderij Pukkemuk biedt voor kinderen de leukste dagjes uit. Van spelen in het klimtoestel, tot diertjes aaien en een rondje lopen door het Sprookjesbos, het kan allemaal. Het hele jaar geopend!

Reacties