Koninklijke Muziekvereniging Dongen zoekt een NIEUWE VOORZITTER

Foto:

Koninklijke Muziekvereniging Dongen is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en gemotiveerde voorzitter als boegbeeld voor de hele vereniging. De huidige voorzitter heeft de wens geuit na een periode van 16 jaar bestuurslidmaatschap, waarvan 8 jaar als voorzitter, het stokje aan iemand anders over te dragen.

Koninklijke Muziekvereniging Dongen bestaat uit drie orkesten; jeugdorkest, middenorkest en harmonieorkest. De orkesten repeteren respectievelijk op maandag, dinsdag en woensdag in JC De Poort en verzorgen met enige regelmaat concerten. Daarnaast zijn er binnen de muziekvereniging tal van nevenactiviteiten. De muziekvereniging bestaat uit zo’n 120 muzikanten en vaste vrijwilligers.
Het bestuur bestaat momenteel uit zes leden. Voorzitter, secretaris, penningmeester en bestuursleden muziekcoördinator, jeugdzaken en instrumentarium. Naast het bestuur kent de vereniging diverse commissies die de uitvoering van de taken voor haar rekening nemen.

De nieuwe voorzitter treft een organisatorisch en financieel gezonde vereniging aan. Ben of ken jij de geschikte persoon voor deze mooie vrijwilligersfunctie, of wens jij meer informatie?
Stuur dan een mail naar [email protected], of reageer naar Postbus 125, 5100 AC Dongen.

Reacties