Heemkundekring “Des Graven Moer” ontvangt een cheque van Rabo ClubSupport

Foto:

Dit jaar deed Heemkundekring “Des Graven Moer” weer mee aan de Rabo ClubSupport Actie van Rabobank De Langstraat. De Rabobank gelooft in de kracht van onze vereniging.

Ons bestedingsdoel was een bijdrage voor opslagruimte van ons historisch erfgoed. De bank stelde geldprijzen beschikbaar en Hans Boer van Rabobank De Langstraat reikte ons bestuur op donderdag 31 oktober 2019 een cheque uit van € 537,65 om dat mogelijk te maken. Bij de heemkundekring draait het om de geschiedenis, ons historisch erfgoed, van ’s Gravenmoer. Wij zijn een heel actieve vereniging met meer dan 200 leden die niet meer weg te denken is in het maatschappelijk leven van ons dorp.

We bestaan al 30 jaar. Onze leden zijn waardevol. Zij koesteren iets gemeenschappelijks. Onze vereniging maakt ’s Gravenmoer en de lokale samenleving sterker. Door de ontmoeting met dorpsgenoten, het persoonlijk contact. We organiseren een veelheid aan activiteiten met voor elk wat wils, waar een groot deel van onze leden aan deelneemt. Daarom zijn we ontzettend blij met onze leden die een stem op onze vereniging uitbrachten om deze Rabo-cheque mogelijk te maken. Hartelijk dank!

Reacties