Raymond Visser loopt New York marathon voor KiKa

Foto:

Op 3 november gaat Raymond Visser de uitdaging aan om de New York marathon tot een goed einde te brengen. Raymond loopt zijn kilometers voor het goede doel: KiKa.

Onderstaand een oproep van Raymond in het kader van zijn fondsenwerving:

“Zondag 3 november ga ik de marathon van New York lopen en dat doe ik niet alleen om een mooie sportieve prestatie neer te zetten, maar vooral ook om geld op te halen voor Kika. Stichting KiKa (kinderen kankervrij) werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest slechts 75% van deze kinderen. Dat moet en dat k├án beter. Stichting Kika heeft een doel; er naar streven dat 95% van alle kinderen met kanker genezen. In het afgelopen jaar is het genezingspercentage al gestegen van 70 naar 75%. We zijn dus op de goede weg.”

“Naast een mooie sportieve prestatie, wil ik ook zoveel mogelijk geld ophalen. Mijn streven is om ruim 6.500,00 euro aan sponsorgeld op te halen voor dit goede doel. Sponsoring van familie, vrienden en bedrijven hebben al een mooi bedrag opgeleverd en daardoor ben ik inmiddels over de helft van mijn streefbedrag. Ik heb nog een kleine 4 weken om mijn streefbedrag bij elkaar te halen en dat kan ik niet alleen. Wie wil mij hierbij helpen? Je kan dat doen door een bijdrage te storten via de website van Kika (www.runforkikamarathon.nl/steun) op naam van Raymond Visser of door een kilometer te sponsoren. Voor 10,00 euro komt je naam achterop mijn loopshirt en neem ik je 42km en 195m mee op mijn rug door New York. Hoe cool is dat? Vermeld bij het doneren welke kilometer je sponsort. Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage.”

Reacties