Nieuw: De Gids van Dongen

Foto:

Dongen is een bedrijvige gemeente. Meer dan 1.000 Dongense ondernemers in allerlei verschillende branches zijn ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Bij elkaar zorgt dat voor een enorm aanbod aan producten en diensten.

Op dit moment is dongen.nieuws.nl druk bezig met de acquisitie voor deze Gids van Dongen, die dit jaar nog verschijnt en gratis huis-aan-huis wordt verspreid. Let op ondernemers: deze Gids van Dongen is een uitgave van dongen.nieuws.nl en bevat, in tegenstelling tot een ander gidsje waarvoor op dit moment ook acquisitie voor gedaan wordt,  een compleet overzicht van de bedrijven in Dongen, een overzicht van de verenigingen, gemeentelijke informatie, een evenementenkalender en meer. Voor de Gids van Dongen wordt de acquisitie gedaan door Bart van Kerkhof, de beheerder van de wesbite dongen.nieuws.nl.

Het aanbod is veel groter dan bij de meeste Dongenaren bekend is. Het idee achter De Gids van Dongen, een uitgave die dit najaar verschijnt,  is dat het volledige gamma van de aanbieders van die producten en diensten op een overzichtelijke manier geclusterd wordt. Op die manier hebben de inwoners van Dongen altijd een compleet overzicht binnen handbereik. Van autobedrijf tot fysiotherapeut en van bloemenwinkel tot hotel. Achterliggende gedachte is dat een Dongenaar eigenlijk voor vrijwel alles wat hij of zij nodig heeft wel ergens in Dongen terecht kan.

De Gids van Dongen is er zowel in een papieren versie als online (binnen de omgeving van de website dongen.nieuws.nl). De fysieke gids wordt in de loop van het najaar gratis huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Dongen (Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart) en is beschikbaar op stapelplaatsen voor inwoners met een nee/nee of ja/nee sticker en voor bezoekers van onze gemeente. Alle, bij de KvK ingeschreven, ondernemers worden automatisch met een standaardvermelding kosteloos in beide gidsen weergegeven.

De papieren versie wordt uitgegeven in A5 formaat, aantrekkelijk vormgegeven in full color en bevat voor de ondernemers diverse mogelijkheden om wat extra op te vallen. Ondernemers die kiezen voor een extra vermelding of groter in de papieren gids, worden met een zelfde vermelding zonder extra kosten in de online gids geplaatst.

Rubrieken
De papieren versie van De Gids van Dongen is overzichtelijk ingedeeld in de rubrieken
• Winkelen
• Eten & Drinken
• Beauty
• Bouw & Wonen
• Auto
• Financieel
• Sport & Fitness
• Overnachten
• Zorg & Welzijn
• Diversen

Genoemde rubrieken hebben elk een eigen kleur die ook meegenomen wordt aan de zijkant van de uitgave (Naar het idee van een tabbladensysteem) zodat men gemakkelijk de juiste rubriek kan vinden. Binnen de genoemde rubrieken zijn er, om het zoeken nog makkelijker te maken, een groot aantal subrubrieken die op alfabetische volgorde zijn gerangschikt.

Ondernemers die graag wat meer willen weten over de mogelijkheden kunnen mailen naar [email protected] of [email protected] Berllen kan ook naar Bart van Kerkhof op 06-36323131

 

Reacties