Meer dan 1.500 bezoekers bij Open Dag Van den Noort

Foto:

De directie en medewerkers van Van den Noort kijken met veel genoegen terug naar het afgelopen feestweekend ter ere van het 75-jarig jubileum.

Tot de hoogtepunten behoorden o.a. het 50-jarig jubileum van Johan van den Noort, de presentatie van de nieuwe rolverdeling van de directie, de ontvangst van ruim 1.500 bezoekers tijdens de Open Dag en het mooie bedrag van € 8.750,- wat zowel aan Campagneteam Huntington als aan Stichting Lach voor een Dag is overhandigd. De organisatie en presentatie was in handen van Niels Houtepen.

Op zondag heeft Van den Noort maar liefst ruim 1.500 bezoekers uit de regio mogen verwelkomen tijdens de Open Dag. De weergoden waren goed gezind en met een strak blauwe lucht stond het volledige wagenpark mooi te stralen. Via het hoofdkantoor aan De Slof konden de bezoekers het terrein van Van den Noort betreden en zij werden daar welkom geheten door de Van den Noort collega’s. Direct was er links divers materieel te zien en rechts allerlei bedrijvigheid, waarna men in het hart van bedrijf uit kwam waar een gigantische feesttent stond opgesteld tussen de bergen afval, hout, en zand.

Het terras van de tent was omringd met diverse foodtrucks, waar de bezoekers een heerlijk vers kopje koffie konden krijgen, een frietje met een snack en een ijsje. Voor de kinderen was er een complete kinderbar ingericht met ranja en snoep, stonden er diverse graafmachinetjes klaar om mee te spelen, konden ze geschminkt worden en was het eigen Van den Noort springkussen opgeblazen. Gedurende de gehele middag werden er diverse rondleidingen verzorgd, lopend of via golfkarren. De bezoekers konden letterlijk een kijkje achter de schermen van Van den Noort nemen. Ook werden er diverse demonstraties uitgevoerd waaronder grond trommelen, afval sorteren en afval shredderen. Tussentijds werd de route onderbroken door Nico met z’n kliko die een ludieke act verzorgde. Een zeer geslaagde dag voor het hele gezin en een mooie afsluiting van een feestelijk weekend!

Reacties