Weet je nog wel?

Foto:

Ruud Bos, Tony Neef en Maaike Widdershoven zijn 29 september te zien in de Cammeleur met ‘Weet Je Nog Wel deel 2’. Met liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed, die nooit vergeten mogen worden en die je zo meezingt…

En meezingen mag tijdens de zondagmatinee ‘Weet je nog wel 2, een koffer vol liedjes’. In dit knusse programma verrassen Tony Neef, Maaike Widdershoven en Ruud Bos het publiek met prachtige Nederlandstalige liedjes die nooit vergeten mogen worden. Pareltjes van o.a. Frans Halsema, Robert Long, Wieteke van Dort, Toon Hermans en Adèle Bloemendaal komen voorbij. In dit knusse programma zijn Tony, Maaike en Ruud totaal zichzelf. Ze ontroeren, ze verbazen, ze laten schateren en verstillen. Ook het publiek doet ertoe; het drietal gaat verschillende keren met ze in gesprek. Er wordt ongedwongen meegezongen en een gezellige sfeer gecreëerd, waardoor iedereen een heerlijke middag heeft.

Als u van musicals houdt, heeft u Tony Neef ongetwijfeld al in een topproductie zien ‘shinen’. Tony Neef werd onder meer bekend door zijn vertolking van de rol van Chris in ‘Miss Saigon’ en ‘Les Misérables’. En ook Maaike Widdershoven heeft haar sporen o.a. in musicalland verdiend; ze is bijvoorbeeld bekend van ‘The Sound of Music’ en ‘Elisabeth’. Ruud Bos zingt niet alleen maar is ook een bekend liedjesschrijver; hij schreef o.a. ‘Telkens Weer’ van Willeke Alberti en composities voor Toon Hermans, Wim Sonneveld en Gerard Cox. Ruud zit dit seizoen al 60 jaar in het vak!

Bestel je kaarten via www.decammeleur.nl

Reacties