The Battle, bijzonder concert van het Dongens Mannenkoor en Popkoor Spirit

Foto:

The Battle, een bijzondere naam voor een bijzonder concert. Voor het eerst in de lange geschiedenis van het Dongens Mannenkoor en Popkoor Spirit, zijn de koren samen te zien en te horen tijdens één concert: een ‘battle’ (strijd) dus.

Niet dat de koren elkaar letterlijk op het podium zullen verslaan, nee, het is een ‘battle’ tussen twee zeer verschillende genres koren. Twee koren, die, ieder op een eigen manier, en al erg lang, actief zijn in Dongen. Elk koor trekt een eigen publiek met hun eigen repertoire. Het publiek van deze twee toppers uit Dongen zit nu gezamenlijk op de tribune van De Cammeleur.

The Battle van het Dongens Mannenkoor en Popkoor Spirit is op zondagmiddag 6 oktober a.s. vanaf 14.00 uur te horen in De Cammeleur. Entree voor dit concert is € 7,50 per persoon. Kaarten zijn te bestellen via de site (en de kassa) van De Cammeleur.

Het Dongens Mannenkoor staat, zoals altijd, onder de vertrouwde leiding van dirigent Jan Terpstra, Popkoor Spirit staat onder leiding van dirigente/coach Maaike Hermans. Tijdens deze Battle zorgt Erik van Soelen, de vaste pianist bij optredens van het Dongens Mannenkoor, ook voor de muzikale begeleiding van Popkoor Spirit. Erik heeft in zijn jonge jaren lange tijd piano gespeeld bij Jongerenmissen Dongen, de voorganger van Popkoor Spirit. Ook begeleidde hij het orkest tijdens de eerste spectaculaire musical van Popkoor Spirit, Jesus Christ Superstar.

Voor meer informatie over het Dongens Mannenkoor: www.dongensmannenkoor.nl en over Popkoor Spirit: www.popkoorspirit.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen