Nieuw in Dongen: Bakkerij HIRA, elke dag vers…

Het was een groot aantal Dongenaren al opgevallen: de afgelopen maanden is er hard gewerkt in het pand aan de Oude Baan 2 B, waar voorheen de Turkse supermarkt Lale gevestigd was. Op de gevel prijkt nu een nieuwe naam: Bakkerij HIRA. Dongen.nieuws.nl nam alvast een kijkje bij deze welkome toevoeging aan het winkelbestand in Dongen.

De winkel, waar tot juni Turkse bakkerij en supermarkt Lale gevestigd was, onderging de afgelopen zomervakantie een volledige metamorfose. tot een traditionele Turkse bakkerij met een groot assortiment aan Turks en Nederlands brood en lekkernijen. Een Een sfeervolle, authentieke tegelvloer met een warme Oosterse uitstraling en, goedgevulde vitrines vol verse lekkernijen zorgen er voor dat iedere Dongenaar zich er meteen welkom voelt.

Het assortiment van Bakkerij HIRA is enorm en heeft een belangrijke eigenschap: ELKE DAG VERS…  Naast Turks brood zijn ook de bekende zoetigheden zoals Baklava en het heerlijke Turkish Delight verkrijgbaar. Maar daar blijft het niet bij, in samenwerking met De Jong Deli biedt Bakkerij HIRA ook een brede keuze in hoogwaardige, Nederlandse (streek)producten tegen een betaalbare prijs, zoals het smakelijke abdijbrood.

Ook hartige lekkernijen zijn volop verkrijgbaar: Frikandellenbroodjes, croissants, appelflappen… noem maar op. Op zoek naar gebak? bakkerij HIRA heeft het allemaal in huis. En dat 7 dagen per week, waarbij de winkel van maandag tot en met vrijdag geopend is van 8.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zondag van 8.00 tot 16.00 uur.
Naast alle genoemde broodsoorten en lekkernijen kun je bij Bakkerij HIRA terecht voor overheerlijke Turkse pizza’s, vers gebakken in de winkel. Maar ook voor dadels, vijgen, noten en Turkse specialiteiten zoals olijven, fetakazen, Turkse yoghurt, zuivelproducten, Turkse worst enz. is bakkerij HIRA het adres. Het assortiment zal in de komende tijd regelmatig aangevuld worden, bijvoorbeeld met specialiteiten als Turkse koffie en thee, die je vrijwel nergens anders kunt krijgen.

De officiële opening is op zondag 1 september maar nu al kan er dagelijks genoten worden van het gevarieerde aanbod. Loop deze week gerust eens binnen bij Bakkerij HIRA om de sfeer en de heerlijke producten te proeven.

Bekijk meer foto’s in de fotoserie bovenaan dit artikel

Reacties