Start 35e Spelletjesmarathon

Foto: Pixabay License

Al weer voor de 35ste keer organiseert spelletjesvereniging The Gamblers een spelletjesmarathon. De marathon wordt dit jaar gehouden van maandag 5 tot en met 9 augustus 2019.

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart worden vijf avonden op een rij spellen gespeeld. Iedere avond staan er vijf spellen op het programma. In totaal worden er dus 25 verschillende spellen gespeeld. Het betreft geluks-, vaardigheids-, bord- en denkspellen. Dan wordt duidelijk wie de opvolger wordt van de kampioen van vorig jaar: Willy v.d. Wiel. Om voor de marathontitel in aanmerking te komen, moet je alle avonden mee spelen.

Wanneer je een avond wilt meespelen, kan dit natuurlijk ook. Dan doe je mee voor de mooie dagprijzen, maar je hebt bovenal een avond vol gezelligheid. De marathon trekt deelnemers van alle leeftijden. De avonden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 20.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt voor niet leden slechts twee euro per avond. Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een meespelende ouder. Op maandagavond 5 augustus worden de volgende spellen gespeeld: Rondje Gamblers, Mens erger je niet, vuisten, hoky-poky en toren van Pisa. Informatie bij sportcafé ’t Vaartje tel: 0162-312275.

Reacties