Binnenkort in uw brievenbus: de 8e glossy 200% DONGEN

Foto: coverfoto: Gino van Outheusden

Er is lang naar uitgekeken en deze week is het weer zover: de achtste editie van de glossy 200% DONGEN valt een van de komende dagen bij u in de brievenbus.

De glossy werd maandag gepresenteerd in het oude postkantoor waar Pix4Profs en dongennieuws tijdens Verrassend Dongen voor één dag een pop-up galerie openden. Een kleine duizend bezoekers genoot gedurende de dag van de werken van diverse kunstenaars. Ook presenteerden dongennieuws en Pix4Profs  deze dag maar liefst drie nieuwe glossy’s. Naast de 8e editie van de 200% DONGEN waren dat de derde editie  van 3e glossy 200% ZUNDERT en de allereerste editie van de glossy 200% CUBAG (Chaam, Ulicoten, Baarle, Alphen en Galder). Al deze uitgaven werden vol lof ontvangen.

Natuurlijk staat de 200% DONGEN ook deze keer weer boordevol unieke verhalen, weetjes, interviews en prachtige fotoreportages van fotograaf Jan Stads. Opnieuw dus een bijna 200 pagina’s dikke glossy met een 200% Dongense inhoud. Dongen blijkt een onuitputtelijke bron van interessante inwoners, prachtige initiatieven, bedrijvigheid en een bruisend verenigingsleven. In deze zevende ‘200% DONGEN’ komen we dat allemaal weer tegen. Van een interview met eredivisievoetballer (en Dongenaar) Michael de Leeuw tot een bijzondere kennismaking met het indrukwekkende verhaal van Guust Haagh, die een week voor de bevrijding in oktober 1944 een explosie meemaakte en zijn verhaal daarover vertelt. het leven.

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Bijzonder is ook het verhaal van Bijengilde Sint Ambrosius, met 268 jaar de oudste vereniging van Dongen. Of wat dacht u van het verhaal van Stefan van Leijsen en Sasha Rangas, twee jonge muziekproducers die vanuit een muziekstudio in Dongen de wereld veroveren. Matthieu Hermans vertelt onder meer over de komst van de Vuelta naar Dongen in 2020 en zijn eigen jaarlijkse Mathieu Hermans Klassieker én we nemen een kijkje bij de bijzondere verzamelingen van Toon Montens. En dat is nog maar een deel van de inhoud van dit prachtige magazine.

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Natuurlijk ontbreekt het Dongense bedrijfsleven niet in deze 200% DONGEN. Een groot aantal lokale ondernemers zijn in Dongen of in de regio actief. In deze editie lichten we wederom een aantal mooie bedrijven uit. Dankzij hen en alle adverteerders is het mogelijk om alle inwoners van Dongen ook deze keer weer gratis te laten genieten van dit glossy magazine.

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Vanaf vrijdag wordt de glossy gratis huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Dongen. Heeft u een ja/nee sticker of een nee/nee sticker op de deur, dan mag de glossy niet bij u bezorgd worden. Wilt u toch graag een gratis exemplaar dan kunt u daarvoor terecht bij Fa. Leijten, Hoge Ham 80-82, of bij het kantoor van dongen.nieuws.nl aan de Hoge Ham 85 A

De nieuwe glossy is maar liefst 196 pagina’s dik. Nieuwsgierig naar de nieuwe glossy? Bekijk hem HIER alvast online.

Reacties