Open Tuinen en Kunst Route Dongen

Foto:

Vandaag en morgen is het weer tijd voor de Open Tuinen en Kunst route 2019  Zaterdag 8 juni om 11.00 uur gaan de tuinen en ateliers open en ook op zondag 9 juni kunt u nog genieten van een prachtige tuinen dag.

Voor de 20e keer stellen veel mensen in Dongen, Dongen-Vaart en s’ Gravenmoer hun tuin en/of atelier open voor bezoekers die zijn geïnteresseerd in tuinen of kunst, ideeën willen opdoen of een heerlijk weekend uit willen. Er zijn zowel grote tuinen waar men uitgebreid kan ronddwalen maar ook kleinere tuinen met vaak verrassende beplanting en indeling maar het zijn altijd tuinen waarin u de tuinliefhebber herkent. Laat u verrassen door vaak verborgen tuinen, midden in het centrum of een oase van rust in het buitengebied.

IEDEREEN IS WELKOM, KOM – KIJK EN GENIET VAN ALLES WAT DE OPEN TUINEN EN KUNST ROUTE U TE BIEDEN HEEFT ….. EN DE TOEGANG IS GRATIS

Zie voor informatie en de plattegrond met de Route de Website
http://www.opentuinenenkunstroutedongen.nl/ en ook op facebook Open Tuinen Kunst krijgt u een idee van de tuinen en ateliers die zijn opengesteld.

Graag tot ziens.
Namens alle deelnemers van Open Tuinen en Kunst Route.

Reacties