Zomercursus Bridge 

Foto: CC0 Creative Commons

Legt u met vrienden graag een kaartje en wilt u wel eens een nieuw boeiend kaartspel leren! Hebt u tijdens de zomermaanden meer tijd over, omdat veel activiteiten een zomerstop hebben en bent u in voor iets nieuws!

BRIDGE 82 geeft u de mogelijkheid tot een zomercursus bridge in juni, juli en augustus te Dongen op een nader te bepalen locatie. In 12 lessen leert u de beginselen van het boeiende bridgespel. In kleine groepjes, waardoor er veel aandacht mogelijk is voor iedere cursist, en op een middag of avond die u het beste uitkomt.

In competitieverband kunt u het spelen bij een bridgeclub, maar individueel kunt u op internet diverse bridgesites vinden om het spel te beoefenen. Bridge wordt wereldwijd gespeeld, dus ook tijdens een reis zult u mensen tegenkomen die kunnen bridgen. Net als klaverjassen en rikken, kunt u bridge ook spelen met vrienden thuis. Bridge geeft een extra dimensie aan kaarten door de biedsessie die aan het eigenlijke spelen voorafgaat. Daardoor verveelt het nooit en kun je het spel blijven ontwikkelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail naar [email protected] of telefonisch naar nummer 06-15506466.

 

Reacties