Nieuw in Dongen: Bakkerij HIRA

Foto:

Na enkele mindere ontwikkelingen op winkelgebied in het Dongense centrum is er weer wat goed nieuws te melden aan dat front. In de maand juli opent Bakkerij HIRA haar deuren aan de Oude Baan 2B. Het pand, waar tot en met afgelopen weekend Bakkerij Lale gevestigd was, ondergaat de komende tijd een volledige metamorfose en zal 7 dagen per week geopend zijn voor een keur aan smakelijk Turks brood en specialiteiten.

De ondernemers achter Bakkerij HIRA zijn de gebroeders Yusuf Ali, al jaren actief in Dongen bij het Döner Center op het Europaplein. Dongen.nieuws.nl sprak met Mo Yusuf Ali, die met zijn familie zin heeft in de nieuwe uitdaging. “De winkel aan de Oude Baan wordt compleet verbouwd tot een traditionele Turkse bakkerij met een groot assortiment. We letten daarbij op alle details. Naast Turks brood bieden we ook Turkse hapjes en pizza’s, baklava, het heerlijke Turkish delight en niet te vergeten authentieke Turkse koffie en thee, die je vrijwel nergens anders kan krijgen.”

“Wij willen graag de 16 jaar geschiedenis die het pand aan de Oude Baan heeft op het gebied van Turkse specialiteiten voortzetten en geven daar onze eigen draai aan. De supermarktproducten maken straks geen deel meer uit van ons assortiment. We specialiseren ons echt in het bakkerijgedeelte. Het wordt een winkel met fraaie vitrines met daarin ruimte voor alle heerlijkheden die we aanbieden. Elke dag vers!” aldus Mo.

De inrichting van Bakkerij HIRA wordt sfeervol en authentiek. “We pakken het grondig aan. De bakkerij krijgt een sfeervol en open interieur waarin iedere Dongenaar zich welkom voelt
De nieuwe stap betekent overigens niet dat dat ten koste gaat van de activiteiten bij Döner Center. “Nee, zeker niet” zegt Mo, ”natuurlijk houden we onze succesvolle zaak op het Europaplein ook aan. Bakkerij HIRA is een aanvulling op onze activiteiten in Dongen. We zijn blij dat we met de nieuwe bakkerij weer wat exta leven in het centrum van Dongen kunnen gaan brengen.”

De komende tijd staat in het teken van de verbouwing. “We gaan er van uit dat we in de maand juli helemaal klaar zijn en vanaf dan kun je dus 7 dagen per week terecht in onze nieuwe bakkerij. En wij hopen daar natuurlijk heel veel Dongenaren te mogen begroeten” besluit Mo.

Reacties