Lezing over succes

Foto:

Op Donderdag 9 Mei 2019 geeft Raymond Sestig van ‘Voegt’ een bijzondere lezing over succes bij Restaurant SED in ’s Gravenmoer.

“Mijn naam is Raymond Sestig en ik ben mede-eigenaar van Voegt. Doormiddel van mind-management help ik jong en oud met de meest uiteenlopende klachten. Denk hierbij aan mensen met een burn-out, depressie, slaapprobleem, angst of hooggevoeligheid. Via de theta-hersengolf zet ik verschillende negatieve blokkades en belemmeringen om naar een positieve overtuiging die bij de persoon past. Een techniek die doorwerkt tot op DNA-niveau.”

Naast mind-management en coachingstrajecten geeft Raymond ook inspiratiesessies en lezingen. Aanstaande 9 Mei is een lezing over succes. Hoe kun je succes bereiken, begrijpen of ervaren. Wat belemmert jou om succesvol te zijn en welke overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je niet verder kunt. Succes is er al, je hoeft het alleen maar te begrijpen. Een stap terug naar de basis is een stap richting succes.

Zien we jou bij deze bijzondere, inspirerende lezing? De lezing vindt plaats op Donderdag 9 Mei 2019 bij SED in ’s Gravenmoer van 19.00 uur tot 22.00 uur. Kijk op www.voegt.nl voor aanvullende informatie en bestel daar je tickets.

Reacties