Es wird wieder großartig mit Dongens Bierfest 2019

Foto: Pixabay License

In de Cammeleur vindt op zaterdagavond 19 oktober de tweede editie van het grootste Bayerische feest van Dongen plaats: het Dongens Bierfest. Een feestavond geïnspireerd op een bierfeest, oktoberfeest èn tirolerfeest, zoals dat ook in Zuid-Duitsland gevierd wordt.

Dus Lederhosen, Dirndls, Bierpullen, Bretzl und Bratwurst zijn de sfeervolle ingrediënten voor een unieke beleving. Het is de organisatie ook dit jaar weer gelukt om Feestband Woenderbaar te boeken. Gegarandeerd feest en een muzikaal topprogramma. Daarnaast een heerlijke catering volledig in het thema. Meer informatie kunt u vinden op de website van Dongens Bierfest www.dongensbierfest.nl. De online kaartverkoop start aanstaande maandag 29 april (11.00uur) aanstaande via deze website.
Dongens Bierfest, ein großartiges fest.

De zaal gaat om 19.00 uur open en dan start ook direct het voorprogramma met een nog nader in te vullen muziekgezelschap. Vervolgens betreedt Partyband Woenderbaar het podium. Dé feestband die het dak er af gaat spelen. Ze hebben als credo “100% Stimmungsgarantie, mit die besten Spitzenhits aus Deutschland”. In een avondvullend programma wordt u een fantastische show voorgeschoteld waarbij u zich rechtstreeks in een groot Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid, pracht decor en een spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse ‘Supershow’ van dit moment. Een feest der herkenning. Woenderbaar! Hossa!

Ein Prosit der Gemütlichkeit
Dit jaar kun je dus ook gewoon in Dongen blijven voor een gezellig en sfeervolle feestavond: Dongens Bierfest. De online kaartverkoop start aanstaande maandag 29 april, bestellen kan uitsluitend via de website. De editie van vorig jaar was uitverkocht, dus verzeker je snel van tickets en kom in je Dirndl of Lederhose op 19 oktober naar de Cammeleur en maak Dongens Bierfest 2019 mee.

Reacties