1e editie Trailrun Seters Mooiste groot succes! Opbrengst € 2500,- voor Alpentocht CliniClowns

Foto:

De 1e editie van Trailrun Seters Mooiste is enorm succes geworden. Het weer, de prima accommodatie, een mooie goed bewegwijzerde route en de verzorging onderweg maakte dat de 275 deelnemers volop hebben genoten van deze leuke en mooie trailrun door Boswachterij Dorst.

Een trailrun is veel meer een prestatieloop dan een wedstrijd. Tijdens de 1e editie van Trailrun Seters Mooiste hadden de deelnemers de keuze uit drie afstanden: 10,5 – 16 en 25 km. De lopers liepen door het prachtige natuurgebied van Boswachterij Dorst. De leemputten bij Surae leverde prachtige plaatjes op maar bij de zandheuvels bij de Hannebroeck en in de Duiventoren waren zwaar. De meeste deelnemers kwamen met een vermoeide blik maar met een brede lach over de finish. De route was als mooi ervaren en de organisatie heeft vele complimenten in ontvangst mogen nemen.

De netto-opbrengst van minimaal € 2500,- komt volledig ten goede aan Team Dongen Alpentocht CliniClowns 2019.  Dit team bestaat uit Matthieu Verlinde en Ben Barendse. Zij gaan op 7 september voor CliniClowns hardlopend naar de top van de Col de Galibier (2645 meter) en met het organiseren van diverse acties willen zij zoveel mogelijk geld ophalen.

Door het grote enthousiasme wordt er ook volgend jaar weer een Trailrun Seters Mooiste georganiseerd. De datum is dan 11 april 2020.

Reacties