KnUS zusje is JARIG!

Foto:

Vrijdag 12 en Zaterdag 13 april 20% korting op alles! Alles in KnUS doet mee, behalve Sale-artikelen.

Al bijna een heel jaar lang maakt KnUS deel uit van het straatbeeld op de prachtige Hoge Ham in Dongen. De fel rode markiezen komen je al van verre tegemoet! Ze staan symbool voor de vrolijke kleuren die je binnen overal tegenkomt. Kim en Janneke, de twee eigenaresses houden van kleur, vrolijkheid, warmte en gezelligheid! En dat vind je in KnUS, tenminste als we af mogen gaan op wat er in de Dongense straten rondverteld wordt.

Naast kleding van populaire merken als Tante Betsy, Bakery Ladies, Danefae, Froy & Dind, Cisso Och Selma, Dancing Days en Clumpy Clogs from Holland, gemaakt van hoogwaardige biologische materialen, vind je in KnUS ook talloze kadootjes, hebbedingetjes, kaarten, sieraden en kleine meubeltjes. Zoals robuuste lampen en industriële tafels van By Moos, bijzondere woonaccessoires van Only Natural, Daan en Mansion, Sjaals en Pareo’s van het Italiaanse merk Olcatrosa en een groot deel van de kaartencollectie van Zinvol.
De dames hadden niet durven dromen dat de winkel na 1 jaar al zoveel blije klanten heeft mogen verwelkomen en niet alleen uit Dongen! De merken die de dames voeren trekken mensen uit een brede straal rondom Dongen. Zo ontvangen ze ook liefhebbers uit Den Bosch, Tilburg en Breda en alles wat ertussenin ligt. De collecties wisselen dan ook snel en de omloop is groot. Kim en Janneke kopen niet alleen op vaste inkoopmomenten hun spullen in, maar struinen het hele jaar door naar bijzondere spullen en kleding. Dat maakt het zo leuk!

Dat de loop erin zit is natuurlijk fantastisch maar dat heeft ook wel gemaakt dat het leven van de twee zussen een beetje op zijn kop staat. Omdat er veel achter de schermen wordt gewerkt, krijgen ze veel hulp van hun moeder en van enthousiaste vriendinnen die een deel van de week de winkel bemannen. En daar zijn ze hen intens dankbaar voor!
Het 1-jarig bestaan van KnUS mag dan ook gevierd worden! Zowel vrijdag 12 april als zaterdag 13 april ontvang je op ieder item 20% Verjaardagskorting! Alles doet mee: Kleding, Sieraden, Woonaccessoires, Lifestyle. Let op: alleen SALE items doen niet mee.

KnUS zusje
Hoge Ham 107
5102 PA Dongen
Facebook.com/knuszusje
Di/wo/do/vr/za 10:15 tot 17:30

Reacties