Fotowedstrijd: jouw ‘200% DONGEN’ foto in de glossy?

Foto:

In juni van dit jaar verschijnt de achtste editie van de Glossy 200% DONGEN. Ook deze keer weer boordevol mooie artikelen over Dongen en de Dongenaren. En natuurlijk weer met prachtige fotoreportages van meesterfotograaf Jan Stads. Maar er is wellicht ook ruimte voor jouw foto! Doe mee aan de fotowedstrijd en wie weet staat jouw foto straks ook in deze Glossy.

Enige voorwaarde van deze fotowedstrijd is dat de ingezonden foto een relatie moet hebben met het onderwerp ‘200% Dongen.’ Wat is voor jou nou echt 200% DONGEN? Een bepaald gevoel, een bepaald plekje, een bepaalde persoon? Hoe je dat verder uitwerkt is aan jou als fotograaf, je mag er al je creatitiviteit op loslaten. Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat je als eens een foto hebt gemaakt waarvan je nu denkt: “dat zou hem wel eens kunnen zijn.” Schroom dan niet en stuur ‘m in.

De foto’s worden beoordeeld door Jan Stads en de beste  worden afgedrukt in de glossy 100% DONGEN. Daarnaast krijgen alle foto’s sowieso een plekje op de website dongen.nieuws.nl. Stuur je foto of foto’s (eventueel voorzien van een toelichting) voor 30 april naar [email protected] o.v.v. fotowedstrijd en wie weet zie jij straks je eigen foto terug in de Glossy.

Succes.

Reacties