Feestwinkel in Dongen gaat stoppen

Foto: Facebook Jouwfeestwinkel.nl

De Feestwinkel aan de Hoge Ham 103 gaat  ermee stoppen. Dat maken Ron Oerlemans en Nicole Roeleveld bekend op hun facebookpagina.

“Wij hebben geprobeerd de afgelopen 2 jaar een mooi stukje gezelligheid toe te voegen aan Dongen in de vorm van een feestwinkel. Vele hebben ons weten te vinden aan de Hoge Ham 103 in Dongen, waarvoor onze grote dank. Enkele maanden geleden hebben we helaas uit de krant moeten vernemen dat onze huurbaas het pand wil verkopen aan een projectontwikkelaar. Doordat we dit uit de krant hebben moeten vernemen hebben we hier onvoldoende op kunnen anticiperen en hebben we op korte termijn geen ander vergelijkbaar pand in Dongen vinden. We gaan dus terug naar enkel online verkopen.” aldus het bericht

“Dit betekent dus dat we helaas genoodzaakt zijn zelf de stekker uit het avontuur van onze fysieke winkel te trekken. De huidige situatie brengt voor ons te veel onzekerheid om de juiste inkopen en investeringen te kunnen doen, we hadden namelijk nog grootste plannen om de winkel compleet te restylen. Omdat onze laatste 4 weken zijn ingegaan hebben we natuurlijk mooie aanbiedingen, te beginnen met 30% korting op alles. De komende 4 weken zijn we t/m 6 april geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. De korting wordt verrekend aan de kassa, deze aanbieding is alleen geldig in de winkel.”

Nicole en Ron bedanken alle Dongenaren en iedereen die in de winkel is geweest voor het vertrouwen.”We hopen je de komende 4 weken nog te mogen verwelkomen in onze winkel.”

 

Reacties

article
106051
De Feestwinkel aan de Hoge Ham 103 gaat  ermee stoppen. Dat maken Ron Oerlemans en
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190320/feestwinkel-in-dongen-gaat-stoppen/
2019-03-20T21:36:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/03/20213511/feestwinkel-suit.jpg
Nieuws, Zakelijk