Team Dongen Cliniclowns Alpentocht organiseert Trailrun Seters Mooiste

Foto:

Op 7 september 2019 gaan Matthieu Verlinde en Ben Barendse de Alpentocht voor CliniClowns lopen. Beide mannen willen hardlopend de Col de Galibier beklimmen.
Om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen hebben ze al verschillende acties georganiseerd en gaan ze nog veel acties doen. Zo organiseren ze op 13 april Trailrun Seters Mooiste.

De start en finish van deze Trailrun is bij Camping ’t Haasje en de deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden: 10,5 – 16 en 25km. Het parcours is geen moment hetzelfde.
Het eerste stuk is eenvoudig en word je geleid over mooie bospaadjes. Maar net als je lekker in je ritme denkt te zitten breken de eerste heuvels en zandverstuivingen dit. Seters Mooiste gaat over kronkelige bospaadjes en leid je langs de prachtige leemputten van Surae. Deze trail is geen wedstrijd en er is dus ook geen tijdregistratie.

Loop jij ook mee voor CliniClowns?
Vanuit het oprechte contact en de verbeeldingskracht van de CliniClown zorgen zij voor veerkracht en verlichting bij zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Zo leveren zij bijdrage binnen de zorg en dragen ze op een positieve manier bij aan het welzijn van mensen in een kwetsbare situatie.

Het inschrijfgeld komt ten goede aan CliniClowns. Je kan je nu inschrijven via de website: www.setersmooiste.nl. Hier vind je ook alle informatie. De kosten bij voorinschrijving bedragen € 14,50.

Als jogger of hardloper moet je Trailrun Seters Mooiste eigenlijk wel lopen. Loop jij ook mee?

Verkeersregelaars
Kan je niet meelopen maar wil je wel helpen? De organisatie is dringend op zoek naar verkeersregelaars en andere vrijwilligers. Aanmelden kan via [email protected]

Reacties