Kaartverkoop Gentlemen of Dongen gelanceerd bij Cambreur College met free pizza’s

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

JAAAAA! Het is bijna zo ver! Op 1, 2 en 3 maart kun je helemaal los gaan bij de Gentlemen of Dongen, hèt carnavalsfeest voor studenten van het middelbaar onderwijs en 18-minners van alle vervolgopleidingen.

Gentlemen of Dongen, organisator van het carnaval voor de jeugd, zet dit jaar voor het eerst extra in op specifieke activiteiten en initiatieven voor de groep jongeren van 16-18 jaar in De Poort. Dit is mede mogelijk door een financiële bijdrage van Horeca Dongen en een stimuleringssubsidie van de gemeente Dongen.

Vandaag bracht  Gentlemen of Dongen een promotiebezoek  aan het Cambreur College. Vandaag is immers de voorverkoop begonnen. Namens Horeca Dongen was Ferry van Kessel aanwezig zijn en namens gemeente Dongen wethouder René Jansen. Gentlemen of Dongen werd vertegenwoordigd door voorzitter Jesse Verbunt en meerdere vrijwilligers.

Met muziek van DJ Lostinbass (Mike de Ruysscher) en free pizza’s van Domino’s werd het vanmiddag al een klein feestje op het grasveld voor het Cambreur College.

Bestel je tickets voor Gentlemen of Dongen HIER

 

Reacties