Peeënrijk Got Talent op zondag 10 februari

Foto: CC0 Creative Commons

Zondagmiddag 10 februari is het zover, het startsein voor een heuse talentenshow.  Vanaf dit jaar wordt de jeugdsauwelmiddag omgedoopt tot “Peeënrijk Got Talent”. Het gaat een hele leuke middag te worden. Er zijn al 8 acts aangemeld. Het duo Tinus & Thieu gaan de middag presenteren. Het belooft dus weer een dolle boel te worden.

De deelnemers aan de middag zijn:

  • Rik Broeders gaat deze middag sauwel. Rik is 8 jaar en heeft vorig jaar tijdens de pauze van de jeugdsauwelmiddag een paar mopjes in de echte sauwelton verteld.  Vanaf dat moment wist hij het meteen “ik wil gaan sauwelen”. Rik heeft de daad bij het woord gevoegd en komt als Peerke de Peeënpiraat vertellen wat hij als Piraat allemaal meemaakt in ut Peeënrijk. Daarnaast zal Rik ook nog een playback act doen als Lamme Frans met het liedje “wij zijn twee vrienden”
  • Noa Stoop en Emma van Loon zijn twee vriendinnen die een turn act gaan doen.
  • Freek van Baaren is geen onbekende. Freek speelt in Jeugdhofkapel WOW en is altijd in voor een grap en grol. Freek heeft vorig jaar voor het eerst meegedaan als sauwelaar en dat is hem zo goed bevallen dat hij ook dit jaar weer mee gaat doen Dit jaar komt hij als Peeën Boer en wat hij daar allemaal met meemaakt moet je maar komen luisteren.
  • Lenn Stoop gaat playbacken, hij gaat het nummer “Leef!” van Andre Hazes doen.
  • Jelle Verdaasdonk is 10 jaar en gaat voor het eerst sauwelen. Jelle zit in groep 6 v/d Achterberg. Jelle vindt het leuk om met musicals mee te doen en daarom zit hij bij Tintelbelle om hiervoor te oefenen. De afgelopen 2 jaar heeft zijn juffrouw al gezegd dat hij mee moet doen met het jeugdsauwelen. Nu gelooft hij er ook zelf in en is hij er klaar voor. Jelle gaat de ton in als Christje het Toeristje en is op vakantie in het Peeënrijk. Hij vindt het heel spannend om in een volle zaal voor de eerste keer in de ton te staan.
  • Kaz van Gils komt samen met zijn vrienden een eigen geschreven nummer live zingen. Het nummer heet “er is geen mooier feest dan carnaval”. Kaz is 8 jaar komt uit Rijsbergen. Kaz en is al bij Omroep Brabant op TV geweest.
  • Simon de Jongh heeft al een paar keer meegedaan in Dongen als sauwelaar en is zelf ook al een keer jeugd-oppersauwelaar geweest. Simon komt deze keer als Pastoor.

De sauwelaars hebben hun teksten zelfgeschreven en zijn daarbij goed geholpen door ervaren sauwelaars als Roelant Schoots en Ilona Panis. Er zal dus veel gelachen gaan worden.

Naast als deze geweldige acts is er ook nog een minimoppentrommel waar je een leuk verhaaltje of moppen kunt vertellen.  De middag wordt muzikaal opgeluisterd door jeugdhofkapel WOW. Denk je nu, ik zou ook wel mee willen doen meld je dan snel aan via [email protected] en kom as. zondag 10 februari naar de Cammeleur. De zaal gaat open om 13:00 uur en de middag begint om 14:00 uur. Kom dus zondag naar de Cammeleur om deze kanjers aan te moedigen.

 

Reacties