Carnaval vier je in de Stapperij

Foto:

In het voorjaar van 2018 is het voormalig Café Restaurant Aurora aan de Kerkstraat overgegaan naar een nieuwe eigenaar. Er werd een nieuwe weg ingeslagen en een nieuwe naam bedacht: De Stapperij.

Sommige dingen veranderen echter niet, want van oudsher is dit gezellige Café met Carnaval één van de hotspots in Dongen en dat gaat ook dit jaar niet veranderen. “Nee, dat houden we zo” zegt uitbater Jeroen “sterker nog, bij de Stapperij vier je dit jaar nòg meer Carnaval dan je al gewend was want we zèn dit jaar tenslotte in vurm en op zaterdag 16 februari vieren we alvast feest tijdens ‘twee weekskes vurraf.’ Het wordt een beregezellige carnavalsavond met Feest DJ Ramon en diverse artiesten, zoals Rob Ronalds en ‘Dubbel Feest.’

Kaarten voor dit opwarmevenement zijn in de voorverkoop à € 5,00 beschikbaar bij De Stapperij of via facebook. Aan de deur betaal je € 7,50.

Met carnaval zelf heeft De Stapperij ook een waanzinnig programma. Op vrijdag 1 maart wordt afgetrapt met het Peejenbal Spesjaol in samenwerking met CV Oorzaok draank, de nieuwe naam voor het voormalige gehandicaptenbal. Tijdens deze avond zijn er optredens te zien van De Dorini’s, Het feestteam en DJ Bompa en de mens. Op zaterdagmiddag is er het babybal en op zaterdagavond gaat het dak eraf met De Buren van de Brandweer, Def Rhymz en Noise Cartel. Op zondagavond zijn er optredens van Duo Neeman en Davy en natuurlijk is er ook dit jaar het razend populaire pyamabal op maandagochtend. Op maandagmiddag is het tijd voor de kinderen om carnaval te vieren en vanaf 20.00 uur kan de polonaise ingezet worden tijdens de Hollandse Avond met Alex, Johnny Gold en Jeroen van Zelst. De dinsdag is er in De Stapperij ook alle gelegenheid om gezellig te carnavallen.

Alle carnavalsdagen is de entree gratis

Check onze Facebookpagina voor meer informatie

 

Reacties

article
103973
In het voorjaar van 2018 is het voormalig Café Restaurant Aurora aan de Kerkstraat overgegaan
https://dongen.nieuws.nl/nieuws/20190126/carnaval-vier-je-in-de-stapperij/
2019-01-26T21:56:53+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/01/26215640/stapperij.jpg
Nieuws, Peejelaand, Zakelijk