Orange Planet en Valeres slaan handen ineen voor realisatie nieuw bedrijfspand

Foto:

Op industrieterrein Tichelrijt II start volgend jaar de bouw van een nieuw bedrijfspand. Groothandel Orange Planet gaat haar huidige pand uitbreiden op het naastgelegen perceel. De bouw wordt gerealiseerd door Valeres Industriebouw B.V.

Orange Planet brengt al meer dan 12 jaar een diversiteit aan consumentenproducten op de markt. De producten variëren van fitnessapparatuur tot beautyproducten en van huishoudelijke apparaten tot innovatieve gadgets. Bedrijven als Coolblue, Wehkamp en Bol.com behoren tot het klantenbestand van de Dongense groothandel. De afgelopen jaren heeft Orange Planet een flinke groei doorgemaakt, en de uitbreiding van het pand is dan ook een logische stap.

Het huidige pand van Orange Planet op Tichelrijt II werd in 2010 gebouwd. Ook deze bouw werd gerealiseerd door Valeres. “Valeres staat voor betrouwbaarheid en flexibiliteit. We begeleiden onze klanten vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke realisatie en ingebruikname van het bedrijfspand. Dat werkt, want het geeft onze klanten vertrouwen om ook een volgend project met ons samen aan te gaan”, zegt Bas van Lith, directeur van Valeres Industriebouw B.V.

De uitbreiding van het pand wordt gerealiseerd op het perceel naast het huidige pand. Zowel het kantoor als het magazijn worden uitgebreid. Het nieuwe kantoor heeft een oppervlakte van zo’n 300 m². De nieuwe bedrijfshal krijgt een oppervlakte van ruim 600 m² en een hoogte van zo’n 10 meter. Ralf Witlox, directeur en oprichter van Orange Planet: “Deze uitbreiding betekent een verdubbeling van onze palletlocaties. Vanwege onze snelle groei, zowel nationaal als internationaal, is de uitbreiding van ons pand erg gewenst. Met de uitbreiding van zowel magazijn als kantoor kunnen we onze klanten nog beter voorzien.”

De bouw van het nieuwe bedrijfspand start begin 2019. De oplevering vindt plaats in mei 2019.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen