Middenorkest bekent kleur! Een mooi muzikaal project.

Foto:

Bijna alle kleuren van de regenboog komen voorbij tijdens het concert ‘Middenorkest bekent kleur!’ op zaterdagavond 1 december in de theaterzaal van De Cammeleur. Dit orkest van Koninklijke Muziekvereniging Dongen onder leiding van dirigent Ad van Groesen gaat dit project samen uitvoeren met Dongense Zanggroep Catalpa. De presentatie van deze muzikale avond is in handen van Tom Mijnders.

Een aantal jaar geleden heeft er ook een samenwerking tussen het Middenorkest (toen nog VLO geheten) en Zanggroep Catalpa plaats gevonden, dat smaakte naar meer. Vandaar dat er ruim een jaar geleden contact is gezocht, om weer invulling te geven in een gezamenlijk project. De projectcommissie heeft in overleg met Catalpa en haar dirigent Peter Claessens een zeer gevarieerd programma met herkenbare muziek voor u samengesteld.

Dirigent Ad van Groesen van het Middenorkest vertelt enthousiast over het komende concert: “We werken toch al ruim driekwart jaar muzikaal aan dit project. De laatste maanden repteren we regelmatig met Zanggroep Catalpa”. Over het afwisselende programma ligt hij een tipje van de sluiter: “ Wat dacht u van muziekstukken zoals ‘Blue Suede Shoes’, ‘Yellow Submarine’ of ‘Little Green Bag’, mooie toegankelijke muziek die een ieder kent en kan meezingen”, sluit Van Groesen af. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Entreebewijzen (à €7,50) zijn bij de balie van De Cammeleur te koop of u kunt een mail sturen naar [email protected] voor meer informatie.

De leden van het Middenorkest van Koninklijke Muziekvereniging Dongen en ook van Zanggroep Catalpa zijn er helemaal klaar voor en hopen u op 1 december te mogen ontmoeten in De Cammeleur. Het concert vangt om 20.00 uur aan.

Reacties