Prins Andreo LX regeert voor het 2e jaar

In een gezellig drukke Cammeleur is zaterdagavond het carnavalsseizoen 2018-2019 afgetrapt.  Prins Andreo LX, in de persoon van Frank Snijders  gaat samen metadjudant Han den Boer voor de tweede achtereenvolgende keer voorop in de leut! Het motto in het Peeënrijk dit jaar is: “We zen in vùrm” In een volle zaal van ‘Ut Swingende Sportpaleis’, zoals de Cammeleur vanaf nu tot en met carnaval 2019 zal heten, werd de nieuwe hofhouding gepresenteerd.

Er zijn ook nieuwe gezichten in de Raad van Elf.  Rob Broeders en Ton Verhoeven treden aan als raadslid en zullen Victor Haagh en Harm Holierhoek gaan vervangen.
Een derde nieuw gezicht binnen de stichting is van Rick Evers, hij wordt bestuurslid. Rick is geen onbekende, hij is al jaren lid van de Kinderkommissie. Vincent Timmermans zal de zware taak van kanselier op zich gaan nemen.

Bij de hofdames zijn geen wisselingen. Eva Commeren (Hoofd hofdame), Marleen Vereggen, Charlotte Jansens, Kris Geerts, Mandy Maas en Anouk Mekes zullen tijden de diverse evenementen en carnaval de prins en zijn gevolg begeleiden. Na alle mooie woorden en plichtplegingen was er nog een prijs uit te reiken, namelijk die van Peejenploeg 2018-2019.
Blaaskapel Hoe Ist?! mag komend carnavalsseizoen deze titel dragen (lees hier)

Na de installatie van de nieuwe hofhouding werd het nog een groot feest in ‘Ut Swingende Sportpaleis’. Tot in de kleine uurtjes wisten DJ Royor, de Uitslaopers en Marco Kraats de toegestroomde Peejen en Peejerinnen te vermaken.

Bekijk een sfeerreportage in de fotoserie bovenaan dit artikel

Reacties