Dongense sportkampioenen in eregalerij

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Dinsdagavond is, voor de 10e keer, de eregalerij van de Dongense sportkampioenen weer aangevuld! Er hangen weer negen nieuwe foto’s in de gang van sporthal De Salamander. Ook onthulde wethouder René Jansen, samen met Bianca Meeuwissen en Colin Bressers, het doek met alle winnaars dat in de entree van de sporthal een mooi plekje heeft gekregen!

Sportgala 2019
Wil jij ook in deze eregalerij hangen als Dongense sportkampioen? Of weet jij iemand die een plekje verdient in de eregalerij? Aanmelden van sportkampioenen voor het sportgala 2019 kan via www.dongen.nl/sportgala2019.

Denk mee, praat mee over sporten in Dongen!
Dongen kent een bloeiend vrijwilligersleven. De vele sport- en culturele voorzieningen en de goede onderwijsfaciliteiten zorgen ervoor dat onze inwoners met veel plezier in Dongen (willen blijven) wonen. Hoe zetten we de verbindende kracht van sport in voor de toekomst? Hoe houden we sportvoorzieningen betaalbaar en van goede kwaliteit? Hoe spelen we in op trends en ontwikkelingen? Daarover gaan we graag met inwoners, ondernemers en verenigingen in gesprek. Met als doel: komen tot een sportvisie voor Dongen. We organiseren meerdere bijeenkomsten met verschillende thema’s. Kijk op www.dongen.nl/actueel/nieuws voor meer informatie!

Foto’s: Jan Stads / Pix4Profs

Reacties