Laat uw bedrijf zien in de Glossy ‘200% DONGEN’

Foto:

Na de overweldigende reacties op de eerder verschenen glossy’s ‘100% Dongen’ komt in december van dit jaar de zevende editie van dit prachtige magazine uit.

Bart van Kerkhof, uitgever van de glossy legt uit: “De reacties op de tot nu toe verschenen glossy’s zijn zo overweldigend dat we inmiddels twee keer per kaar de glossy uitbrengen. De volgende editie staat gepland voor half december van dit jaar. “Sinds de laatste editie heet de Glossy overigens ‘200% DONGEN'” zegt Bart. “Daarmee willen we aangeven dat dit mooie magazine zelfs een meer dan 100% Dongense uitstraling heeft.”

Het geheim
Het geheim van het succes van de 200% DONGEN zit hem onder meer in het feit dat dit prachtige magazine gratis huis-aan-huis verspreid wordt in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart. “Vaak zie je dat je voor dit soort glossy’s toch nog wel een aardig bedrag moet neertellen in de winkel. Dat geldt niet voor de 200% DONGEN. Iedereen kan gratis genieten van de mooie verhalen, pakkende interviews en prachtige fotoreportages.”

Bedrijven
Voor bedrijven kan een plekje in de glossy erg interessant zijn. “Het is het perfecte medium om op een aantrekkelijke manier je bedrijf te presenteren en zo onder de ogen van je potentiële klanten te komen.” aldus Bart. “Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van een advertentie van een kwartpagina tot een advertorial van 8 pagina’s, compleet met interview én een nieuwe op maat gemaakte fotoreportage door de bekende professionele fotograaf Jan Stads”

Van Kerkhof roept ondernemers die hierover meer willen weten op om vrijblijvend contact op te nemen. “Dat kan per mail via [email protected] of telefonsich op nummer 06-36323131. In verband met de planning  is het wel aan te raden om  eventuele interesse hiervoor vóór september kenbaar te maken.”

De inhoud van de komende glossy’s blijft volgens Bart zeker ook 200% Dongens. “Er zijn nog zoveel bijzondere onderwerpen uit te lichten in Dongen en er zijn nog zoveel interessante mensen te interviewen dat we nog jaren vooruit kunnen met het maken van een glossy waar je als Dongenaar trots op kan zijn.”

Regio
De makers van de 200% DONGEN timmeren overigens behoorlijk aan de weg en slaan ook hun vleugels uit buiten ons dorp. Bart: “In juni is de eerste editie verschenen van de glossy 200% ZUNDERT. Ook deze is bijzonder goed ontvangen. Voor het najaar zijn er plannen voor meer edities, bijvoorbeeld in Oosterhout en Alphen-Chaam-Baarle-Nassau. Voor adverteerders met een regionaal werkgebied kan het dan erg interessant zijn om hun advertentie of advertorial door te plaatsen in één of meer van deze andere edities.”

BEKIJK HIER DE EERSTE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (december 2015)

BEKIJK HIER DE TWEEDE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (juni 20126)

BEKIJK HIER DE DERDE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (december 2016)

BEKIJK HIER DE VIERDE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (juni 2017)

BEKIJK HIER DE VIJFDE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (december 2017)

BEKIJK HIER DE ZESDE GLOSSY 200% DONGEN ONLINE (juni 2018)

Reacties