Bibliotheek Dongen twee weken gesloten wegens verhuizing

Foto:

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar Bibliotheek Theek 5 Dongen gaat verhuizen. Van 6 tot en met 19 augustus is de bibliotheek aan de Mgr. Scaepmanlaan daarom gesloten. Vanaf 20 augustus ontvangen wij je heel graag in onze nieuwe locatie in De Cammeleur aan de Hoge Ham 126. In deze nieuwsbrief de belangrijkste informatie omtrent onze verhuizing en de opening.

Lenen en inleveren tijdens sluiting
Gedurende de sluiting van 6 t/m 19 augustus ben je van harte welkom bij één van de andere vestigingen om boeken/materialen te lenen of in te leveren. Kijk voor een overzicht van devestigingen op www.theek5.nl. Heb je voor de sluiting boeken en/of materialen geleend in Bibliotheek Dongen, dan is de leentermijn automatisch verlengd tot na de verhuizing. Gemakkelijk en lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb lees je ruim 60 e-books.

Waar vind je Theek 5 in De Cammeleur?
In De Cammeleur is de collectie van Theek 5 verspreid over maar liefst 3 verdiepingen. Op de begane grond kun je terecht voor het inleveren en lenen van je boeken en tref je de gereserveerde boeken aan. Daarnaast is hier de Ontdekhoek met boeken en materialen voor kinderen van 0-15 jaar. Op de 1e etage vind je de Werk- en Leeskamer met studie- en werkplekken, volwassen boeken, de Inspiratiekamer en kun je gaan dwalen tussen de informatieve boeken van 9 – 101 jaar. Op de 2e etage vind je bladmuziek, DVD’s en anderstalige boeken. Natuurlijk staan de vriendelijke informatiemedewerkers voor je klaar!

Feestelijke opening op 1 en 2 september
Ben jij erbij op 1 en 2 september? Dan wordt De Cammeleur feestelijk geopend. Zaterdag 1 september is er vanaf 16.30 een spectaculaire show. De toegang is gratis. Op 2 september ben je om 11.00 uur uitgenodigd voor een heerlijke brunch. De kosten hiervoor bedragen 5 euro. Vanaf 13.00 uur is er een open dag met heel veel leuke activiteiten waarbij je bij alle partners van De Cammeleur een kijkje kunt nemen. Meer info over het programma en reserveren voor de brunch www.decammeleur.nl

Nieuwe openingstijden
De Cammeleur heeft hele ruime openingstijden:
ma – zat: 08.30-0.00 uur
zondag: 10.00-18.00 uur

Tijdens deze openingstijden biedt Theek 5 Dongen volledige service op:
ma – vrij: 10:00-17:00 uur
zaterdag:10:00-13:00 uur

De overige tijden ben je van harte welkom om de bibliotheek te bezoeken, maar het betreft dan zelfservice.

Reacties