Piet Panis benoemd tot ereburger van de gemeente Dongen

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Afgelopen vrijdag vond de afscheidsreceptie plaats van de wethouders Piet Panis en Ad van Beek. Een groot aantal relaties uit Dongen en de regio maakten van de gelegenheid gebruik om beiden nog eenmaal de hand te schudden.

Piet Panis en Ad van Beek zijn beiden al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw actief in de lokale politiek. In een toespraak dankte burgemeester Marina Starmans beide oud-wethouders voor hun jarenlange inzet voor de gemeente Dongen en haar inwoners. Voor beiden had zij een bijzondere onderscheiding in petto. Ad van Beek kreeg de Gouden Knoop van de Gemeente Dongen opgespeld, Piet Panis werd benoemd tot ereburger van de gemeente Dongen.

Voor en na het formele gedeelte was er voor de vele aanwezigen, onder wie enkele oud-burgemeesters, voldoende tijd en ruimte om nog even persoonlijk afscheid te nemen van beide lokale politieke iconen. Het Vrienden Smartlappenkoor zong een speciaal voor deze hgelegenheid geschreven lied wat ondersteund werd door onderstaand filmpje.

https://nl-nl.facebook.com/gemeentedongen/videos/1706769799412366/

Foto’s:┬áJan Stads/Pix4Profs

Reacties