Vacature: Freelance Acquisiteur bij dongen.nieuws.nl/pix4profs

Foto:

dongen.nieuws.nl en Pix4Profs zijn inmiddels bekende namen in Dongen en de regio. Sinds eind 2017 zijn beide bedrijven te vinden in een gezamenlijk kantoor aan de Hoge Ham 85 A (voormalige ABN AMRO bank). Vandaar uit worden diverse media actviteiten aangestuurd en ontwikkeld.

Dankzij een succesvolle samenwerking hebben deze twee bedrijven al enkele fraaie edities van de glossy 100% DONGEN op hun naam staan. Op dit moment slaan dongen.nieuws.nl en Pix4Profs de vleugels gezamenlijk verder uit in de regio. In de komende periodes verschijnen er namelijk soortgelijke glossy magazines in onder meer Zundert, Oosterhout, Waalwijk en Alphen-Chaam-Baarle-Nassau. Daarnaast worden er In Zundert, Alphen-Chaam en Baarle-Nassau lokale websites van nieuws.nl opgestart.

In verband met deze uitbreiding van activiteiten zijn we naarstig op zoek naar een

Free lance acquisiteur (m/v)

Ben jij die gedreven en enthousiaste salesman- of vrouw die ons hierbij ondersteunt? Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte, zelfstandige, ervaren, representatieve acquisiteur zonder telefoon- en drempelvrees. Heb jij gevoel voor lokale verhoudingen, ben jij communicatief sterk, bedreven in  acquisitie en verkoop, haal jij een kick uit het sluiten van overeenkomsten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zowel de nieuws.nl platforms als de glossy magazines worden gratis beschikbaar gesteld aan de lezers. Dat betekent dat het bereik hoog is en dat maakt het voor adverteerders interessant om gebruik te maken van alle mogelijkheden die beide media te bieden hebben. De inkomsten uit advertenties, advertorials, banners en zijn voor de makers weer onontbeerlijk om de invulling van de websites en de glossy’s  en de gratis verspreiding daarvan mogelijk te maken en te houden.

Als zelfstandig werkende acquisiteur ben jij altijd bezig met het zoeken naar nieuwe leads en mogelijkheden Je bent altijd op zoek naar nieuwe contacten en mogelijkheden in de breedste zin van het woord. Je adviseert en denkt mee met je klanten en sluit  zelfstandig contracten af.

Functieprofiel

  • Jouw telefonische (verkoop)vaardigheden zijn uitstekend;
  • Je denkt commercieel en je bent resultaatgericht;
  • Je bent een natuurlijke netwerker die makkelijk contact maakt met prospects, suspects en bestaande klanten;
  • Je denkt in kansen, mogelijkheden en oplossingen en je weet dit te vertalen naar de wensen van de klant;

Bepaal zelf je werktijden en wordt freelance acquisiteur voor onze nieuws.nl websites en onze glossy magazines. Wij hebben een aantrekkelijke commissie voor je in petto per daadwerkelijke sale. Uiteraard krijg je voor je acquisitie alle benodigde steun en materiaal wat beschikbaar is (bv brochures). We zijn inmiddels al volop bezig met het samenstellen van de glossy in Zundert dus daar zou je meteen aan de slag kunnen.

Heb je interesse om als freelance acquisiteur voor ons aan de slag te gaan, stuur dan je volledige contactgegevens naar [email protected] Dan zien we elkaar wellicht snel.

 

Reacties