VACATURES bij het leukste team ooit!

Foto: Marcel Otterspeer

Een strak evenement plannen is niet niets, er komt veel bij kijken en er zijn veel mensen nodig. Voor komende editie zijn de Gentlemen of Dongen op zoek naar:

Echte versierders (M/V)
Kun jij iets met vlaggen, of ben je legendarisch met slingers? Tijdens de opbouw week kunnen wij je goed gebruiken!

Jong Talent (14-16 jaar) (M/V)
Ben jij onze nieuwe vrijwilliger? Ben jij een bar-beest, een garderobe goeroe of is sfeer-beheer jouw ding? WIJ ZOEKEN JOU!

Wij bieden:
Een legendarische vrijwillige werkplek met de mogelijkheid om door te groeien binnen ons altijd (ofja, vaak) enthousiaste team. Je salaris zal bestaan uit de ‘dank van Dongen’, karma punten, ervaringen en een overload aan snacks voor-tijdens en na het werken. Gezellig zijn is een ware must, net als enthousiasme en betrouwbaarheid! Ben jij dit ten voeten uit? Of ken je iemand die al lange tijd speelt met de gedachte vrijwilliger te worden? Ruud komt graag met je in contact via [email protected] of via PB op Facebook.

Geen vrijwilliger, wel komen?
De voorverkoop is open van 30 januari tot 6 februari via www.gentlemenofdongen.nl/kaarten. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €4.50 per avond of €12.00 voor alle drie de avonden. Je dient bij het bestellen je leerlingnummer in te vullen. Aan de deur wordt er gecontroleerd op schoolpas om te voorkomen dat het een ‘kinderfeestje’ wordt. Heb je geen schoolpas? Mail dan naar [email protected] Tijdens de avonden is het ook nog mogelijk om kaarten te kopen voor €5.50 per stuk.

Reacties