Zondag 21 januari Vlaamse markt

Foto:

Op zondag 21 januari 2018 wordt in café ’t Vaartje aan de Vaartweg in Dongen-Vaart weer de traditionele Vlaamse markt gehouden. De markt wordt verzorgd door maar liefst drie verenigingen.

De volgende verenigingen zijn betrokken: buurtvereniging Ons Hoekske, carnavalsvereniging de Vaortse Kloekers en biljartvereniging ’t Vaartje. De Vlaamse markt is een combinatie van een tweedehands markt en Vlaamse kermisachtige activiteiten. Veel activiteiten zoals een creatieve workshop. Ook het rad van avontuur zal weer draaien, waarbij er weer prachtige prijzen te winnen zijn. Diverse verenigingen hebben weer veel mooie en waardevolle spullen verzameld, die voor een klein bedrag van de hand worden gedaan. De markt is open vanaf 12.00 uur en sluit om 16.00 uur. Om 16.00 uur is ook de trekking van de grote winterloterij. De toegang is gratis.

Spullen voor Vlaamse markt gezocht?
Om op 21 januari een complete markt te kunnen houden zijn er nog spullen nodig. Inmiddels zijn er door diverse verenigingen al vele mooie spullen opgehaald. Hebt u nog spullen staan die u weg zou willen doen, maar deze ook graag gunt aan een nieuwe eigenaar. Carnavalsvereniging de Vaortse Kloekers houdt samen met andere verenigingen een Vlaamse markt. Komt u bij het opruimen van uw schuurtje en/of huis nog bruikbare spullen tegen, bel dan naar Ad Timmermans (tel: 0162-316942; Bel bij voorkeur door de weeks!). Leden van de carnavalsvereniging komen deze spullen dan gratis bij u ophalen. Geen grote meubels en geen witgoed. Iedereen die nog spullen in de weg heeft staan kan contact opnemen. De carnavalsvereniging is hier blij mee. Bij voorbaat dank!

 

Reacties