’t Grote Veurspel in beeld

Het was goed toeven zaterdagavond in ’t Schouw. Een groot aantal carnavalsliefhebbers was daar om zich alvast op te warmen voor het feest der zotheid dat over drie weken ons dorp een paar dagen in zijn greep zal houden.

De sfeer was uitstekend en de toegestroomde Peeën en Peeërinnen, die zich bijna allemaal hadden gekleed in het thema van Peeraote, beleefden een schitterende carnavalsavond. Na optredens van Fluitje van een Band met het lied Confetti, het winnende lied van het Grand Gala du Pee, en de optredens van een vijftal Peeënrijkse kapellen zetten DJ Bompa en de Mens, bekend van hun carnavals hit, ‘Als Brabander ben ik geboren’, de zaal al aardig in vuur en vlam.

Feestband BAM! deed daar als hoofdact nog een schepje bovenop. Een muzikale golf van bekende (feest)nummers ging door de zaal en iedereen genoot hier zichtbaar van. Het spreekwoordelijke dak ging er weer af!

Tussen de twee sets van BAM! werd  Lonneke Trip, onder luid gejuich, uitgeroepen tot Pee van ’t Jaar 2017 (KLIK HIER voor het artikel)

Nog even nagenieten? Bekijk de foto’s van ’t Grote Veurspel in de fotoserie bovenaan dit artikel.

De presentatie was in handen van twee doorgewinterde carnavalsvierders uit het Peeënrijk, namelijk Trea van Kuyk en Tom Mijnders.

 

 

 

Reacties