Nieuw in Dongen: OpGezondGewicht.nu

Foto:

Heb jij last van weinig energie, steeds maar moe van het moe zijn, alles geprobeerd en na iedere poging weer zwaarder? Lees dan verder in dit artikel waarin voedings- en gewichtsconsulent Sandra Zondag zich voorstelt

Mijn naam is Sandra Zondag en ik ben in Dongen gestart als voedings- en gewichtsconsulent. Onder begeleiding afslanken Overgewicht is niet goed voor je gezondheid. Het verhoogt de kans op gewrichtsklachten, hart- en vaatziekten, diabetes en zelfs bepaalde vormen van kanker.  Blijvend afslanken is een lastige opgave. Op eigen kracht is de kans groter dat je snel weer terugvalt in oude patronen, en deze hebben je helaas niet gebracht wat je voor ogen had. Wat jij hierbij nodig hebt is deskundige, enthousiaste en persoonlijke begeleiding én iemand die begrijpt wat je doormaakt.

Unieke hoogwaardige Producten Je kan bij OpGezondGewicht.nu afslanken met alleen reguliere voeding, maaltijdvervangers of een combinatie van gewone voeding met producten. Met de diverse gezonde afvalprogramma’s van Straight Away ga je rechtstreeks op je doel af! Straight Away staat landelijk bekend als een van de succesvolste en gezondste afvalprogramma’s. Ze onderscheidt zich in de markt van maaltijdvervangende producten doordat ze op natuurlijke basis zijn vervaardigd, ze zijn bovendien aspartaamvrij (!), zitten boordevol vitaminen, mineralen, vezels en hoogwaardige voedingsstoffen om in de dagelijkse behoefte te voorzien.

Deze eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel, je spiermassa blijft intact en je vetpercentage daalt sneller. Je kan hierdoor laag in energie-inname komen terwijl het je lichaam/spiermassa niet afbreekt en dat zonder hongergevoel dat is juist de kracht van deze producten. Straight Away heeft een serie lekkere maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme maaltijden. Een betaalbaar programma door scherp geprijsde producten en gratis begeleiding.

Blijvend afvallen, coaching naar nieuwe leefstijl met gezond voedingspatroon Je begint uiteraard met afslanken, maar we gaan ook samen kijken naar je valkuilen om terugval te voorkomen. Ik ga je wekelijks coachen om jouw doel te bereiken en het allerbelangrijkste te behouden: je gezonde gewicht! Daarom laat ik je na het behalen van je gewenste gewicht niet los en gaan we er samen voor zorgen dat je nieuwe levensstijl met daarin een gezond voedingspatroon blijvend wordt. Weg dus met dat jojo-effect.

Enthousiast en gemotiveerd om met jezelf aan de slag te gaan? Twijfel niet langer ook jou gaat dit lukken! Laat mij jou coachen naar een slankere, energieke en gezondere versie van jezelf en voel je weer gelukkig met je lichaam. Maak snel vrijblijvend een afspraak en begin direct!  Ga voor meer informatie naar www.opgezondgewicht.nu Uiteraard kan je ook vrijblijvend een afspraak maken via [email protected] of
bel 06-41849956

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen