Nieuw in Dongen: Dilara Fried Chicken Menu

Foto:

(Advertorial) Vanaf vandaag, 21 oktober, is het menu bij restaurant eetcafé Dilara aan de Sint Josephstraat 52 uitgebreid met het Dilara Fried Chicken Menu. Heerlijk én gezond!

Sinds 6 jaar wordt het Restaurant annex Eetcafè gerund door vader en zoon Teun en Jeroen Penning. Al die jaren zorgen zij bij Dilara al voor een heerlijke shoarma of pizza’s, die ook online te bestellen zijn en naar keuze thuisbezorgd of afgehaald kunnen worden.

kip2Vanaf 21 oktober is het menu uitgebreid met Dilara Fried Chicken. Jeroen Penning vertelt: “Met die nieuwe kipgerechten onderscheiden we ons van andere restaurants in Dongen, we bieden echt iets nieuws. Kip is populair want het vlees is mager en het past volgens het voedigscentrum in een gezond eetpatroon” De nieuwe gerechten worden onder hoge druk bereid in speciale apparatuur, waardoor het vlees zijn eigen vocht en natuurlijk smaak behoudt. “Met deze uitbreiding voldoen we aan de groeiende vraag naar gezonde kipproducten” aldus Jeroen. Op het nieuwe menu staan onder meer Chicken wraps, hotwings, fried chicken menu en halve kip menu’s in diverse smaken.

“Dagelijks worden al deze producten vers bereid en we werken met het beste kippenvlees , exclusieve specerijen en de lekkerste marinades waardoor de producten licht verteerbaar en krokant zijn en een heerlijke smaak hebben. Ook deze kipmenu’s zijn online te bestellen, maar je kunt ook gezellig komen eten in ons sfeervolle eetcafé. Wij hopen dat veel Dongenaren kennis komen maken met ons nieuwe menu. Dat is tot 31 oktober zelfs extra aantrekkelijk want dan krijg je 2 euro korting op het halve kipmenu, het fried chicken menu en het chickenstrips menu.

kip1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen