Julius de Vriend finalist TV-programma ‘New Musical Star’

Foto: Danny Kaan

De 12-jarige Dongenaar Julius de Vriend is vanaf vandaag te zien in het AVRO-TROS programma ‘New Musical Star’. Julius is één van de finalisten van dit nieuwe programma waarin men op zoek gaat naar het grootste musicaltalent van 12 t/m 16 jaar van Nederland.

De beste jongeren worden na een auditie voor een vakjury toegelaten tot de New Musical Star Academy. Op de Academy worden de talenten door workshops van musicalsterren klaargestoomd voor het musicalvak. Alleen de beste deelnemers mogen uiteindelijk door naar de grote finale en maken kans op de titel: New Musical Star. Het programma New Musical Star wordt gepresenteerd door Tim Douwsma

De talentvolle Julius de Vriend is ondanks zijn jonge leeftijd geen onbekende in de musicalwereld. Zo speelde hij al samen met sterren als Pia Douwes en Tony Neef. Op zijn cv staan nu al de musicals Droomvlucht, Kramer vs Kramer, Pluk van de Petteflet en The Sound of Music. Komende winter is Julius te zien in Mees Kees en in het voorjaar van 2017 in de bioscoopfilm H.I.T., een actiekomedie met De Romeo’s, Jan Smit en Belle Perez. Ook spreekt Julius met regelmaat stemmen in bij teken- en animatiefilms.

New Musical Star is vanaf 15 oktober elke zaterdagavond om 17.50 uur te zien op NPO Zapp!

Reacties