Schilder Nick van Dongen: “ik zou niks anders willen doen”

Foto:

In maart van dit jaar zette Dongenaar Nick van Dongen (31) een grote stap. Na een carrière van 16 jaar bij diverse schildersbedrijven trok Nick de stoute schoenen aan en besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Een half jaar later weten vele klanten in Dongen en de regio hem al te vinden. “en de klanten zijn zonder uitzondering erg tevreden over het resultaat” meldt Nick trots. “Dat bevestigt voor mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt.”

Vol passie vertelt Nick over het schildersvak: “Ik wist altijd al dat ik schilder wilde worden. De laatste jaren heb ik met heel veel plezier in loondienst gewerkt en daardoor in mijn vakgebied enorm veel ervaring opgedaan. Natuurlijk is een goede scholing onmisbaar voor een vakman. Na de schildersvakschool met succes te hebben afgerond, ben ik direct mijn theoriekennis, in de praktijk gaan brengen bij een regionale schilder.”

Na een groot aantal jaren de kneepjes van het vak in de praktijk geleerd te hebben  begon het bij Nick te kriebelen om voor zichzelf te beginnen.”In de tijd dat ik bij schildersbedrijven werkte, was het vrijwel altijd zo dat er in de winter wat minder werk was. Dan kwam je zo maar een paar maanden in de WW. Als zelfstandige heb je daar minder last van want dan kun je zelf werk aannemen voor de wintermaanden.”

Speciaal voor deze maanden heeft Nick nu een winteractie: “je krijgt in de periode van 21 november t/m 21 maart korting op schilderwerk. In combinatie met het verlaagde BTW-tarief van 6% voor schilderwerk aan particuliere woningen ouder dan 2 jaar is het schilderwerk dan wel heel aantrekkelijk geprijsd. Deze winter geef ik een ijskoude 10% korting op het uurtarief én materiaal!” aldus Nick van Dongen, die alleen werkt met top merken als Sikkens en Sigma. “Logisch” zegt Nick, “want bij vakmanschap horen nu eenmaal professionele producten.”

Het feit dat we hier met een vakman praten wordt nog eens extra onderstreept als we horen dat Nick ook erkend leermeester is. Daarnaast is Nick in het bezit van alle benodigde VCA certificaten om zijn klanten puur vakwerk te kunnen garanderen. “En niet alleen op het gebied van schilderwerk maar bijvoorbeeld ook bij het behandelen van houtrot en het zetten van glas.”

Nick van Dongen geniet van zijn vak en straalt dat aan alle kanten uit. Gezien de lovende getuigenissen van klanten op de website van Nick heeft hij al een groot aantal klanten overtuigd van zijn vakmanschap en klantvriendelijkheid. En Nick is er helemaal klaar voor om dat de komende jaren bij veel meer klanten te bewerkstelligen. Zijn slogan laat daar dan ook geen enkele twijfel over bestaan: Nick van Dongen, de schilder voor U.

Klik hier voor meer info of het aanvragen van een offerte

 

Reacties