Uitnodiging college: Kom 31 december naar het Looiersplein

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Het college van B&W nodigt alle Dongenaren van harte uit om op donderdag 31 december 2015 tussen 14.30 en 16.00 uur naar het Looiersplein te komen. De collegeleden zullen daar op Oudejaarsdag aan de inwoners van Dongen hun gelukwensen voor 2016 overbrengen. Dit doen zij op feestelijke wijze: met oliebollen, koffie, thee, glühwein en warme chocolademelk. Ook is er muziek van Blazers Compagnie Dongen. Rond 15.00 uur zal burgemeester Marina Starmans-Gelijns een korte toespraak houden. U bent van harte welkom!

Geen nieuwjaarsreceptie
Onlangs heeft het college van B&W het besluit genomen om voor het nieuwe jaar af te wijken van de traditie om in de eerste week van januari in het gemeentehuis een nieuwjaarsreceptie te houden. Deze nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis blijkt voor veel inwoners een te hoge drempel te zijn. Het college heeft daarom besloten om naar de inwoners toe te gaan en daarmee een breder publiek te bereiken en reeds vóór de jaarwisseling (op Oudejaarsdag) de inwoners een voorspoedig nieuwjaar te wensen.

Vrijwilligersprijs
Met het vervallen van de Nieuwjaarsreceptie wordt tevens op een andere manier invulling gegeven aan de Vrijwilligersprijs. In 2016 wordt deze prijs niet meer in het gemeentehuis uitgereikt, maar op het moment en de locatie die passen bij de vrijwilliger. dongen.nieuws.nl organisert dit jaar wel de verkiezing voor de Dongenaar van het Jaar. Bij deze verkiezing bepalen de inwoners van Dongen zelf wie deze eretitel het meest verdient. De genomineerden voor deze eretitel vind je HIER

Reacties