Succesvolle eerste week voor DongenIce

Foto: Sutedjo

De eerste volle week DongenIce zit erop! Chantal Verberne van de organisatie kijkt tevreden terug op het schaats- en roetsjplezier en de vele gezellige momenten in de huiskamer van Dongen: “de eerste week was erg succesvol. Honderden kinderen hebben met school al deelgenomen aan het Kunstijsbaan Breda schoolschaatsen.”

“Sportief gezien zijn er ook al vele curling wedstrijden gespeeld. Iedereen is bloedfanatiek. En als een team verwacht niet te kunnen winnen, dan is er gezorgd voor een geweldige outfit zodat men wellicht de prijs voor de mooiste outfit kan winnen. Op 30 december zal bij de finale bekend worden wie deze tweede Floris’Hans Curling competitie het best gespeeld heeft”.

di158

“Maar ook in de winterhuiskamer was al veel te beleven” vervolgt Chantal Verberne. “Iedere dag is er veel gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Op een aantal momenten was er ook muziek met onder andere de Booze band bij de opening en BAM de feestband tijdens de Kerstmarkt. De 100% Verzekerd Hollandse Avond was ook een daverend succes. De sfeer was top, niet alleen door het publiek maar ook door onder andere Alex en de Gebroeders Ko.”

di156

Inmiddels zijn er twee kindermiddagen geweest op zondag. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Voor aanstaande zondag staat er nog 1 kidsmiddag op het programma. Hier zal L-Joy zorgen voor een Disco samen met onze pinguïn D’Ice.

di157

Daarnaast kunnen de bezoekers ook nog een flink aantal andere activiteiten op en rond het ijs verwachten. “Deze week wordt er op maandag-, dinsdag- en woensdagavond weer curling gespeeld. Tijdens de kerstdagen is DongenIce (beperkt) geopend. En wil je er op 2e Kerstdag even uit? Kom dan lekker naar DongenIce. Vanaf het einde van de middag is er volop gezelligheid en zal Tim Remie in de winterhuiskamer zorgen voor een lekker muziekje.”

Kortom de komende week is er weer voldoende te beleven. Dus op naar DongenIce.

Reacties