Ron Timmers langer aan VV Dongen verbonden

Foto:

Hoofdklasser VV Dongen heeft het contract met trainer Ron Timmers met een jaar verlengd. Hij gaat met ingang van volgend seizoen zijn vierde jaar in als hoofdtrainer.

Ron Timmers speelde in het seizoen 2013-2014 met zijn team nacompetitie voor promotie, deed afgelopen seizoen lang mee om de titel, maar een promotie naar de Topklasse wist de ploeg nog niet af te dwingen. Dit seizoen heeft VV Dongen bij het ingaan van de winterstop inmiddels een periodetitel op zak, en voert het de ranglijst aan met vier punten voorsprong op de nummer 2.

“Ik voel me thuis bij het beleid van de club om met beperkte financiële mogelijkheden en voornamelijk jongens met binding met VV Dongen te ondervinden hoe ver een vereniging kan komen! Warmte, gezelligheid, clubbinding en onderling vertrouwen zijn de basis en samen met de absolute wil om te presteren, moet in de 2e helft van de competitie blijken of dit genoeg is om op deze manier de Topklasse te bereiken. We gaan er in ieder geval alles aan doen en ik hoop dat mijn aanblijven hier een steentje daaraan kan bijdragen “, aldus Timmers.

Voorzitter Angela Jansens: “Al sinds zijn aanstelling weet Ron Timmers op een positieve manier zijn spelers te motiveren. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en prestaties. Het gaat fantastisch met de club, en het zou wel eens een heel mooi seizoen kunnen worden. We zijn pas op de helft, dus nog een lange weg te gaan, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we met Timmers voor onze talentvolle groep, klaar zijn voor de Topklasse.”

Reacties