Kerstmarkt op de Eagle Shelter

Foto:

Velen heb de afgelopen maanden de weg al weten te vinden naar de Eagle Shelter, een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is, omringd door de natuur gelegen aan het fietspad langs de sportvelden bij de Sportlaan in Dongen. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Je kan er binnenlopen om alleen iets te drinken of anderen te ontmoeten.

Maar je kan er ook van alles doen, je talenten ontdekken of (her)aanboren en je kan ze ook aan anderen doorgeven. Niemand vraagt er naar je redenen om binnen te stappen of naar je achtergrond of leeftijd. Het is een plek waar je gewoon altijd welkom bent! Een plek waar je energie krijgt! Een plek waar je hoop krijgt! Het enige wat je hoeft te doen om dit zelf te ervaren is er gewoon een keertje binnenlopen.

Conny Ariëns en Mario Tapia zijn de initiatiefnemers, samen met de huidige bezoekers (gasten) hebben ze het pand omgetoverd tot een vrolijke en warme stek. Door hun krachten te bundelen hebben ze nu bijna een jaar geleden een plek gecreëerd die nog niet bestond maar die velen, net als zij beiden, al lang misten of zochten! Steeds meer mensen zijn via mond op mond reclame vaste bezoeker van de Shelter geworden en hebben hem zo mee opgebouwd tot de veilige en inspirerende plek die het nu is.

Met de Kerst in aantocht is de Shelter steeds meer in kerstsfeer gebracht en daardoor ontstond bij hen het idee om op zaterdag 19 december een kleine Kerstmarkt rondom het pand te houden waar we laten zien wat ze zoal maken en doen. Ze verkopen dan tussen 14.00 en 18-00 uur ook hapjes en drinken en natuurlijk ook zelfgemaakte producten, daarnaast kun je bij hen s ook dan aankloppen met een idee om het te laten maken. Dus een ieder die de Shelter nog niet kent nodigen ze bij deze uit om deze zaterdag op onze Kerstmarkt te bezoeken of om anders een keer op een woensdag of zaterdag ook binnen te lopen.

De Eagle Shelter is elke woensdag en zaterdag open van 13:00 uur t/m 20:00 uur. Elke woensdag en zaterdag van 13:00 tot 20:00 uur, Crispijnhof 9, Dongen.
Meer informatie over de Eagle Shelter kun je vinden op onze website: www.eagleshelter.nl.
’Ontmoet – Verbind – Durf – Creëer – Overwin – Groei’
Heb je vragen bel ze dan gerust.
Hopelijk tot ziens op de Kerstmarkt op een van deze dagen!

Reacties