Bestel je kerstster bij De Stormvogels

Foto:

Ook dit jaar verkoopt Scouting de Stormvogels weer steigerhouten kerstversiering om de clubkas aan te vullen. Vorig jaar was de houten kerstboom een verkoopknaller met meer dan 180 verkochte exemplaren. Dit jaar hoopt de scoutingclub  dat de kerstster deze verkoopaantallen gaat overtreffen. De kerstster is in 2 varianten, een hang- en een stavariant. De stavariant is 72 cm hoog inclusief staander en de hangversie dus enkele centimeters kleiner.

De sterren zijn een ideaal cadeau om te geven in de decembermaand en kosten € 10,- per stuk. Dankzij sponsoring van het hout is de gehele opbrengst voor Scouting de Stormvogels. De kerststerren zijn alleen op bestelling verkrijgbaar. Er zijn twee afhaalmomenten: op 5 december tussen 9.00 tot 12.00 uur of tijdens onze winterfair op 12 december tussen 16.00 en 18.00 uur, beide keren op het gebouw van de Stormvogels aan de Oude Baan 99H in Dongen.

Hoe te bestellen?
U kunt de kerststerren bestellen door een mailtje te sturen naar [email protected] waarin u zegt hoeveel kerststerren u wil bestellen, welke variant (staand of hangend) en op welke datum u ze komt ophalen (5 of 12 december). Bij het afhalen kunt u de betaling contant voldoen.

Onze klusmannen staan te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Wij zien dan ook uw bestelling graag tegemoet. En alvast bedankt hè!

Reacties