VV Dongen wint eerste periodetitel (samenvatting)

VV Dongen is er vanmiddag in geslaagd om de eerste periodetitel in de Hoofdklasse B in de wacht te slepen. In een prachtige wedstrijd werd Vlissingenmet 4-2 verslagen. Bij rust was de stand nog 0-1 in het voordeel van de Zeeuwen. Na rust stelde Dongen snel orde op zaken. Binnen 10 minuten stond het al 2-1 door fraaie doelpunten van Remon Koenen en Sander de Bont.

Dongen was de gehele tweede helft duidelijk de bovenliggende partij en scoorde in de 73e minuut de 3-1 door een perfect geplaatste vrije trap van Glenn Kools. Vlissingen kwam nog even terug op 3-2 maar in de 89e minuut maakte Jorik Mijnhijmer een einde aan de onzekerheid met de 4-2.

Met het behalen van de eerste periodetitel is Dongen in ieder geval verzekerd van de play offs voor promotie naar de Topklasse.