Een optocht zonder de Peevuurblussers? Dat kan toch niet….

Foto:

C.v. De Peevuurblussers is een enthousiaste jonge bouwploeg die inmiddels is uitgegroeid tot een Carnavalsvereniging met ruim 20 leden. Ieder jaar bouwt deze club enthousiaste jongeren een grote carnavalswagen voor de drie optochten die Dongen rijk is. Het lijkt er op dat aan deze mooie traditie een einde komt want de ploeg zit zonder bouw- en opslagplaats.

Bestuurslid Mark Jonkers vertelt: “afgelopen jaar behaalden we tijdens carnaval nog de 2e prijs in de categorie wagens met onze Mexicaanse wagen tijdens de grote optocht in Dongen. Helaas hebben we het bericht gekregen dat we uit onze bouwschuur moeten. We zijn nu per direct op zoek naar een plaats waar we onze materialen kunnen opslaan, of nog beter, een nieuwe bouwplek waar we verder kunnen met het bouwen van carnavalswagens. We moeten namelijk per direct de schuur uit in verband met een andere bestemming voor het gebouw.”

Heeft u, of weet u een plek waar de Peevuurblussers zouden kunnen bouwen? Of weet u een plaats waar zij op zeer korte termijn onze materialen tijdelijk kunnen opslaan? Reageer dan op de website www.peevuurblussers.nl Of plaats een reactie op de facebookpagina www.facebook.com/peevuurblussers.

Help c.v. De Peevuurblussers het nieuwe seizoen door en zorg er voor dat er nog vele jaren kan worden genoten van de mooie creaties van deze enthousiaste jonge carnavalsvereniging.

Reacties