Drie kliko’s? Zo werk je ze netjes weg…

Foto:

De afvalinzameling gaat met ingang van 1 januari 2016 ingrijpend wijzigen. De huisvuilzak wordt vervangen door een bak en voor kunststof en papier komen er twee aparte bakken bij. Vele Dongenaren zijn aan het bedenken hoe zij deze bakken zo onopvallend mogelijk in hun tuinen kunnen plaatsen.  Het Dongense bedrijf Arthur’s maatmeubelen springt hierop in en komt met een oplossing: een steigerhouten containerombouw.

Arthur Faes, bedenker van de ombouw, legt uit: “het feit dat iedereen drie van die bakken krijgt is vele Dongenaren een doorn in het oog. Aangezien wij al jaren in maatwerk producten van steigerhout actief zijn , leek het me een goed idee om hier een oplossing voor te bedenken. Met deze ombouw zijn de bakken in ieder geval fraai weggewerkt en het houdt bovendien de dieren uit de buurt.”

kliko32model Rio (foto boven model Roma)

De afmeting van de containerombouw is 165 cm breed x 120 cm hoog x 82 cm diep. Het materiaal wat wordt gebruikt is nieuw steigerhout die met een licht grijze beits behandeld is. De ombouw is bestemd voor 3 containers. “Maar hij is ook verkrijgbaar in uitvoeringen voor één of twee containers” aldus Arthur. “En eventueel van oud steigerhout. De voorste deuren zijn afsluitbaar met een schuif. De voorste en bovenste deuren/luiken  zijn voorzien van een greep. De luiken kunnen aan de deksel van de container worden verbonden met een ketting. De deksles gaan dan gelijktijdig open met  het openen van de luiken.”

Daarnaast zijn er nog diverse opties , zoals een open achterkant of een gasdrukveer die de klap open houdt. Vanaf een bedrag van € 429,95* heeft u een ombouw voor drie bakken. het geheel wordt in delen geleverd met een duidelijke montagehandleiding. Op bestellingen die in 2015 geplaatst worden geldt een korting van 10%*. Arthur’s maatmeubelen is gevestigd aan de Metaalstraat 1, 5107 ND op industrieterrein Tichelrijt. Het telefoonnummer is 06-39781093

Openingstijden: ma-vrij 9.00 uur – 12.00 uur en 13.00 uur – 17.00 uur,  zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur

*op genoemde prijs is de korting reeds verrekend

Reacties