Woonloods, een aanwinst voor Dongen

In 2007 begon Dongenaar Jeroen Gloudemans zijn bedrijf woonloods.com, een webshop voor tafels en lederen stoelen. Naast de webshop was er een showroom in Oosterhout. Onlangs werd de volgende stap gezet met de opening van een mooie complete sfeervolle winkel aan de Willem Dreeslaan in Dongen.

Jeroen Gloudemans is trots op zijn bedrijf en de nieuwe locatie : “In deze winkel worden alle onderdelen van woonloods voor het eerst samengevoegd. We hebben hier scherp geprijsde leren design stoelen met een levertijd van slechts enkele weken. Daarnaast worden in eigen productie mooie oud-houten tafels gemaakt. Ook hebben we sinds 2 jaar ook nog een verlichting webshop onder de vlag van Woonloods. Deze webwinkel heet www.verlichting-webshop.com. Aan dit assortiment hebben we een regelmatig wisselende collectie  woonaccessoires toegevoegd. Deze zijn ook zeer leuk geprijsd zodat je interieur verrijken en aanpassen voor elk budget mogelijk is.”

woonloods

Zo is Dongen nu dus ineens een complete woonwinkel rijker. ” We hebben gekozen voor de locatie waar voorheen Qurijnen boekhandel zat. Deze ruimte is helemaal opgeknapt en sfeervol en ruim opgezet. We ontvangen hier graag de Dongenaren en de overige klanten uit het hele land en natuurlijk hebben we ook een heerlijke koffie of cappucchino voor iedereen die gezellig komt neuzen!”

Proefzitten aan huis
Een bijzondere service die woonloods aan zijn klanten verleent is het zogenaamde ‘proefzitten aan huis’. “Wij bieden dat al onze klanten aan” aldus Jeroen. “Dit betekent dat men vrijblijvend en gratis maximaal 4 modellen kan aanvragen. Deze worden dan thuis geplaatst samen met de kleurstalen. Dan kan men in de eigen omgeving tot een besluit komen welk model goed zit en welke kleuren het beste passen. Dit is erg lastig om in een winkel te moeten besluiten en hierdoor zijn onze klanten erg tevreden over product en kleur. De proefzit kan worden aangevraagd via onze website en email. En uiteraard kunnen de klanten ook na het bezoeken van onze winkel een proefzit aanvragen. Voor klanten die ver weg wonen bieden we het ook aan maar laten we de stoelen niet achter. Dan wordt het dezelfde middag of avond bekeken. De Proefzitservice is vrijblijvend en kosteloos!”

woonloods1

Koopzondag 27 september
woonloods is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag van 10.00 tot 20..00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de winkel iedere laatste zondag van de maand (dus ook morgen, zondag 27 september) geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Bekijk een sfeerimpressie van de winkel in de fotoserie bovenaan dit artikel.

 

Reacties