Boodschappen doe je gewoon thuis

Foto:

Dongenaren hoeven de deur niet meer uit voor de dagelijkse boodschappen. SPAR Claassen biedt namelijk vanaf deze week het gehele winkelassortiment online aan. U kunt daarbij ook nog eens kiezen uit de mogelijkheid om uw bestelling af te halen of thuis (of op het werk) te laten bezorgen. Afhalen kost niets extra en al vanaf € 50,00 wordt de bestelling gratis thuisgebracht.  Tot 15 oktober 2015 betaalt u ter kennismaking géén verzendkosten bij iedere online bestelling.

Lokaal
René en Jaceline Claassen, SPAR ondernemers op het Europaplein, zijn er helemaal klaar voor.”Iedere SPAR ondernemer staat bekend om de betrokkenheid in de buurt. Onze  supermarkt mag je gerust de meest toegankelijke en persoonlijke supermarkt van Dongen noemen. SPAR Online is eigenlijk de online variant van onze SPAR winkel. We leveren daarmee extra service aan bestaande maar natuurlijk ook aan nieuwe klanten.” aldus René Claassen

Bestellingen die gedaan worden via SPAR online, worden de volgende dag bezorgd maar kunnen ook in de winkel afgehaald worden. “Daarmee bieden we een oplossing aan particulieren en bedrijven.” vult Jaceline Claassen aan. “En bijvoorbeeld ook aan mensen die pas aan het begin van de avond thuiskomen en geen zin hebben om nog uitgebreid  boodschappen te gaan doen. Als ze overdag een bestelling doorgeven, dan zetten wij deze klaar en hoeven ze het op weg naar huis alleen nog maar even op te pikken. Voor deze service betaalt de klant niets extra”

Eet Smakelijk!
Naast het bestellen van dagelijkse en dagverse boodschappen kan ook het Eet Smakelijk! assortiment online worden besteld. Deze unieke en makkelijke maaltijdservice voor mensen die zelf niet (meer)kunnen of willen koken, past in het totaal pakket dat van SPAR de winkel voor dagelijks gemak maakt.

SPAR Claassen online vindt u HIER.

Reacties