Max Wijnen (13) zamelde 246 mobieltjes in voor Stichting Opkikker.

Foto:

In het weekend van 29 en 30 augustus waren het weer de jaarlijkse ambassadeursdagen van Stichting Opkikker.  Deze dagen worden aangeboden aan de ambassadeurs van Stichting Opkikker, waaronder de 13-jarige Dongenaar Max Wijnen, om hen te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Stichting Opkikker verrast zo’n 2000 keer per jaar gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, wordtniet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje gezet. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

Science Center Nemo was tijdens de ambassadeursdagen omgetoverd tot een heuse Opkikkerstad. Naast een bezoek aan het park was er ook een 2 uur durende rondvaart en werd de dag afgesloten met een prachtige show op het water. Het was weer een onvergetelijke prima verzorgde dag.

De ambassadeurs van Stichting Opkikker zamelen oude mobiele telefoons in. Hiervoor ontvangt de Stichting per mobiel 2 euro. Op deze ambassadeursdagen werden maar liefst 33321 mobieltjes ingeleverd. Max had er over het hele jaar 246 ingezameld. Deze werden door hem persoonlijk ingeleverd (zie foto) Het streven is voor 2015 om aan de 75000 mobieltjes te komen. De teller staat nu op ruim 60.000 mobieltjes.

Max vraagt dan ook om vooral door te gaan met het inleveren van uw oude mobieltje ,zodat er nog meer langdurig zieke kinderen een Opkikkerdag kan worden aangeboden. Boxen staan bij: apotheek van der Veen Dongen-Jeu de Boules Club Dongen en binnenkort bij Jumbo Dongen, of gewoon afgeven bij Jan de Rooijstraat 14 Dongen mag natuurlijk ook. Namens Stichting Opkikker en Max hartelijk bedankt!

Reacties